Barnets Ven

Giv et sårbart og udsat barn tryghed og glade oplevelser. Bliv storebror eller søster for et barn!

 

Se filmen og mød 10 årige Aiham, der har fået en Barnets Ven storebror.

 

Børn har brug for tryghed, omsorg og gode oplevelser. Men når pengepungen sulter eller overskuddet svigter, kan nogle forældre have svært ved at give deres børn gode fritidsoplevelser og tilstrækkelig støtte. Du kan hjælpe et af disse sårbare og udsatte børn ved at blive frivillig storebror eller søster i Barnets Ven. Som frivillig har du fokus på at lave sjove og hyggelige aktiviteter med barnet.

Børnene i Barnets Ven er 6-12 år.  Vi gør meget ud af at matche børn og frivillige, så du bliver rollemodel for et barn, der netop savner DIG. Du kan blive frivillig i: Aalborg, Aarhus, Randers, Horsens, Vejle, Esbjerg, Odense, København og den københavnske vestegn.

Er du samarbejdspartner og ønsker du at henvise et barn til projektet? Brug skemaet nederst på siden!

 

♥ Ja, jeg vil gerne være frivillig!

Du skal være mellem 20 og 28 år for at starte som rollemodel og kunne forpligte dig til at mødes med barnet mindst to gange om måneden i ét år.


 

Ansøgningsskema for samarbejdspartnere

Er du vores samarbejdspartner, og ønsker du at henvise et barn til Barnets Ven? Så kan downloade et ansøgningsskema HER. Eksempler på samarbejdspartnere er skolefritidsordninger, børnefamiliecentre, boligsocioale foreninger, m.m.

Du kan udfylde ansøgningsskemaet på vegne af barnet og barnets forældre med deres mundtlige samtykke. Når ansøgningsskemaet er udfyldt, skal det sendes i en elektronisk udgave til én af de nedenstående e-mailadresser, afhængigt af barnets bopæl:

Til forældre – Meld dit barn til Barnets Ven ❤

Er du interesseret i at tilmelde dit barn til Barnets Ven? Alt du skal gøre er at indtaste dit navn, din by og dit telefonnummer nedenfor – så ringer vi til dig!

Navn* (skal udfyldes)

By*

Telefonnr.*

E-mail*


Projektet er støttet af:

Menu