Festligt forårevent i Århus

Grafitti-workshop, rap, dans, rollespil og meget mere. Red Barnet Ungdom holdt lørdag d. 11. april et festligt forårsevent i Århus for børn i 5.-6. klasse.

Børn skal turde være sig selv! Og det kan man lære, når man udtrykker sig kreativt med dans, musik, leg og kunst. Derfor havde Red Barnet Ungdom inviteret børn i 5.-6. klasse til forårsevent på Ellekærskolen i Århus, hvor der var gjort klar til alverdens kreative workshops. Det skulle nemlig ikke bare være håndbold og fodbold – for RBU ville vise, at der er rigtig mange forskellige måder at udtrykke sig på, hvis bare man kigger efter.

IMG_21801

Forårseventet startede med dilemma-workshop, hvor børnene sammen skulle finde løsninger på svære udfordringer. Børnene skulle træffe valg ved at gå enten til højre eller til venstre og samle sig i en gruppe der.

Der var graffiti-workshop og dans, en danserinde kom og lavede moderne jazz og Århus-rapperen Ham Den Lange underviste i rap, mens pigerne fra musikholdet startede et band. Børnene hyggede sig rigtig meget, og det hele endte med en stor omgang rundbold.

IMG_21731

Dagen sluttede med koncert fra reggaestjernen Kaka, der sammen med alle de andre deltagere of frivillige var med til at gøre verden til et lidt mere børnevenligt sted på en solrig lørdag i Århus. Nogle af drengene fik endda lov til at opføre den rap, de havde lavet sammen med Ham den Lange, på scenen sammen med Kaka.

kaka

I Red Barnet Ungdom arbejder vi for børns ret til at have en meningsgivende fritid, hvor de har mulighed for at udfolde sig kreativt, fysisk og udfordrende. Læs mere om vores arbejde HER.