Voxpop: Derfor er jeg medlem af RBU

For kun 100 kr. om året kan du blive medlem af Red Barnet Ungdom og derigennem støtte kampen for en mere børnevenlig verden. Her kan du møde nogle af vores medlemmer, og høre hvorfor de støtter os.

Sevim, 27 år, arbejdssøgende, Vallensbæk

sevimsorthvid

”Jeg har tidligere selv været frivillig i Red Barnet Ungdom. Fra mit frivillige arbejde ved jeg, hvor meget arbejde der ligger i alle de gode projekter, og det vil jeg gerne støtte op om.”

 


Peter, 16 år, studerende, Højbjerg

sevimsorthvid

”Jeg er medlem af Red Barnet Ungdom, fordi jeg selv føler, at jeg er utrolig heldig. Jeg har haft alle muligheder for at komme godt igennem livet, men mange børn har det svært, og dem vil jeg gerne hjælpe. Det er helt klart en glæde og en selvtillidsbooster at støtte andre, men samtidig føler jeg mig forpligtiget til det, da alle ikke har det lige så let som jeg selv.”

 


Stine, 23 år, studerende, Århus

sevimsorthvid

”Der er meget uretfærdighed i verden, og når jeg kan hjælpe ved at støtte Red Barnet Ungdom, så gør jeg det gerne. Samtidig får jeg en eller anden personlig tilfredsstillelse ved at vide, at jeg gør noget godt.”

 


Rasmus, 29 år, underviser i elektronisk musik, Valby.

sevimsorthvid

”Jeg vil gerne støtte de initiativer, som Red Barnet Ungdom tager, og være med til at give børn en bedre barndom. Jeg mener, at der er bedre ting i verden at bruge penge på end mig selv, og det får mig til at føle mig menneskelig, når jeg bidrager til Red Barnet Ungdom.”