Udstilling: GLIMT AF MIT LIV

Fotografiske fortællinger om en opvækst på asylcenter – fortalt af børnene selv.

Hvordan er det at vokse op på et asylcenter i Danmark? 20 børn fra sjællandske asylcentre giver gennem både rå og og personlige fotografier, taget af dem selv, et unikt indblik i deres hverdag og tilværelse på danske modtage- og opholdscentre. Udstillingerne kan ses januar og februar 2016!

 

Red Barnet Ungdom har givet engangskameraer til børn, der er flygtet fra lande som Nigeria, Afghanistan, Sri Lanka, Albanien, Syrien,
Palæstina og Armenien. Uden filter, uden en pålagt politisk hensigt, uden medier og meningsdanneres sædvanlige tal-dominerede fokus. Blot et engangskamera per barn, og en enestående mulighed for børnene til at give resten af Danmark indsigt i en verden de færreste kender til.

Fotoprojektet er en del af Red Barnet Ungdoms flygtningeindsats for børn på asylcentre og indgår i arbejdet med at give børn på flugt frirum og medindflydelse på deres hverdag. Udstillingen er en pop-up udstilling udarbejdet af frivillige fra Red Barnet Ungdom og en del af særudstillingen “Uhørt Ungdom” på Arbejdermuseet, der handler om unge og demokrati.

Bag projektet står  Anna Hviid, Emma Martine Lundgaard, Alberto Vernaccini Petersen, Ditte Lundgaard og Marta Juul Madsen, der er frivillige i Red Barnet Ungdoms flygtningeindsats.


Se udstillingen “GLIMT AF MIT LIV”:

Udstillingen kan ses på:

Arbejdermuseet, Rømersgade 22, København K – d. 9. januar til d. 26. februar.

DGI-Byens foyer, Tietgensgade 65, København V  – d. 9. januar til d. 26. februar.


  • Ambirida

    fra Sandholmlejren

Udstilling: GLIMT AF MIT LIV

Fotografiske fortællinger om en opvækst på asylcenter – fortalt af børnene selv.

 

Hvordan er det at vokse op på et asylcenter i Danmark? 20 børn fra sjællandske asylcentre giver gennem både rå og og personlige fotografier, taget af dem selv, et unikt indblik i deres hverdag og tilværelse på danske modtage- og opholdscentre. Udstillingerne kan ses januar og februar 2016!

 

  • Ambirida

    fra Sandholmlejren

 

Red Barnet Ungdom har givet engangskameraer til børn, der er flygtet fra lande som Nigeria, Afghanistan, Sri Lanka, Albanien, Syrien,
Palæstina og Armenien. Uden filter, uden en pålagt politisk hensigt, uden medier og meningsdanneres sædvanlige tal-dominerede fokus. Blot et engangskamera per barn, og en enestående mulighed for børnene til at give resten af Danmark indsigt i en verden de færreste kender til.

Fotoprojektet er en del af Red Barnet Ungdoms flygtningeindsats for børn på asylcentre og indgår i arbejdet med at give børn på flugt frirum og medindflydelse på deres hverdag. Udstillingen er en pop-up udstilling udarbejdet af frivillige fra Red Barnet Ungdom og en del af særudstillingen “Uhørt Ungdom”, der handler om unge og demokrati.


 

Se udstillingen “GLIMT AF MIT LIV”:

Fernisering: lørdag d. 9. januar 2016 kl. 12.00-15.00 på
Arbejdermuseet & Arbejderbevægelsens Bibliotek og Arkiv
Rømersgade 22, 1362 København.

Udstillingen kan ses på Arbejdermuseet & Arbejderbevægelsens Bibliotek og Arkiv og i DGI-Byens foyer fra d. 9. januar til d. 26. februar.

 Læs mere om udstillingen her