Hvem er vores bedste frivillig?

Indstil dig selv eller en frivillig til Børnesagsprisen 2017. Hvem har gjort en ekstraordinær indsats for sårbare og udsatte børn i år? Krydr din indstilling med eksempler og historier fra det vigtige arbejde med børnene.
Vi har så mange super engagerede, dygtige unge mennesker i Red Barnet Ungdom, og der ligger så mange gode fortællinger i jeres betydningsfulde arbejde, som normalt bliver mellem jer og børnene. Men Børnesagen inviterer til fest på Christiansborg, for at vi skal fejre den gode indsats med Børnesagsprisen 2017. Derfor: Frem med historierne og hyld jer selv og hinanden. Vi glæder os til at fejre vinderen med pris, hæder, ære og præmier.
Se, hvordan du deltager her

Menu

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies. Accepterer automatisk brug af cookies hvis du klikker dig videre rundt på hjemmesiden mere information

Hvad er cookies og hvordan bruges de?

En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i din browser. Tekstfilerne gør blandt andet websitet i stand til at opfatte, om browseren har besøgt stedet tidligere. Ved på denne måde at indsamle statistisk information om brugen af siden er cookies med til at forbedre brugervenligheden og oplevelsen. Cookies gør ingen skade på computeren og kan ikke indeholde vira eller skadelige programmer.


Vi anvender cookies fra Google Analytics for at analysere, hvordan vores brugere anvender hjemmesiden. Cookies spiller således en central rolle i at få redbarnetungdom.dk til at fungere optimalt. Cookies husker fx, om du er logget ind, osv.

Luk