Landsmødet 2017 er afholdt – her er din nye bestyrelse

Lørdag d. 4. november 2017 var der Landsmøde i Red Barnet Ungdom. Der var mere end 80 fremmødte RBUer, der kom for at bruge deres stemme og vælge den nye nationale bestyrelse. Der var kampvalg på alle bestyrelsesposterne, hvilket er første gang nogensinde i RBUs historie! Vi fik sagt pænt farvel og tak til afgående formand Cecilie Hansen og velkommen til RBUs nye formand Stine Alkert og næstformand Nirvana Islamagic. Nedenfor kan du se, hvem der ellers blev valgt ind – nogle af bestyrelsesmedlemmerne er med i den nationale bestyrelse for første gang og andre sad også i den tidligere bestyrelse:

Stine Alkert – formand
Nirvana Islamagic – næstformand
Christian Chalmer Hansen – kasserer (ny i bestyrelsen)
Asger Ougaard – medlem (ny i bestyrelsen)
Julie Würtz – medlem
Marie Visted Jakobsen – medlem
Pernille Bruun Madsen – medlem
Signe Levin Andreasen – medlem (ny i bestyrelsen)
Simone Toftegaard Gejl – medlem (ny i bestyrelsen)

Læs om de enkelte medlemmers visioner her 

 

Menu

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies. Accepterer automatisk brug af cookies hvis du klikker dig videre rundt på hjemmesiden mere information

Hvad er cookies og hvordan bruges de?

En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i din browser. Tekstfilerne gør blandt andet websitet i stand til at opfatte, om browseren har besøgt stedet tidligere. Ved på denne måde at indsamle statistisk information om brugen af siden er cookies med til at forbedre brugervenligheden og oplevelsen. Cookies gør ingen skade på computeren og kan ikke indeholde vira eller skadelige programmer.


Vi anvender cookies fra Google Analytics for at analysere, hvordan vores brugere anvender hjemmesiden. Cookies spiller således en central rolle i at få redbarnetungdom.dk til at fungere optimalt. Cookies husker fx, om du er logget ind, osv.

Luk