RBU-frivillige får pris for ekstraordinær indsats for sårbare og udsatte børn

Roskilde lokalforening fik sig en glædelig overraskelse, da de modtog 25.000 kroner fra Roskilde Festival. De frivillige fik prisen for at have gjort en stor lokal forskel for børn i Roskilde kommune.

 

I Roskilde lokalforening bliver der lavet mange forskellige aktiviteter, der gør en forskel for sårbare og udsatte børn. De frivillige driver bl.a. en venskabsgruppe, der integrerer flygtningebørn, som for nyligt har fået opholdstilladelse og bolig i kommunen, og har brug for hjælp til at lære deres lokalområde at kende – og en læringscafé, hvor de giver børn, der er bagud i skolen eller mangler faglig selvtillid, en hjælpende hånd. Og disse indsatser har haft så stor betydning for børn i Roskilde, at RBU’s lokalforening er blevet belønnet med en pris på 25.000 kroner.

Gør en verden til forskel

Det var en meget glad frivillig, Mia Worm, der på vegne af Red Barnet Ungdom tog imod checken på de 25.000 kroner. Mia Worm, der er frivillig projektleder i Roskilde lokalforening, troede at hun skulle stille op til et lokalt interview, men i stedet blev Mia og andre frivillige fra RBU mødt af en repræsentant fra Roskilde Festival. Roskilde Lokalforening var blevet udvalgt til at få 25.000 kroner fra Roskilde Festival, da de frivillige har gjort en stor og betydningsfuld indsats fra sårbare og udsatte børn i Roskilde.

Det er penge, som betyder meget for de frivilliges arbejde. Mia Worm er ikke i tvivl om at pengene kommer til at betyde meget for børnene:

” Jeg er bare så glad for at vores arbejde er blevet lagt mærke til, da det er med til at motivere os endnu mere. Der er ingen tvivl om at de her penge kommer til at gøre en kæmpe forskel for børnene, så jeg er bare så stolt over den her donation og pris,” fortæller Mia Worm.

Menu

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies. Accepterer automatisk brug af cookies hvis du klikker dig videre rundt på hjemmesiden mere information

Hvad er cookies og hvordan bruges de?

En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i din browser. Tekstfilerne gør blandt andet websitet i stand til at opfatte, om browseren har besøgt stedet tidligere. Ved på denne måde at indsamle statistisk information om brugen af siden er cookies med til at forbedre brugervenligheden og oplevelsen. Cookies gør ingen skade på computeren og kan ikke indeholde vira eller skadelige programmer.


Vi anvender cookies fra Google Analytics for at analysere, hvordan vores brugere anvender hjemmesiden. Cookies spiller således en central rolle i at få redbarnetungdom.dk til at fungere optimalt. Cookies husker fx, om du er logget ind, osv.

Luk