Tre drenge og en frivillig, ung kvinde får styr på skolearbejdet i en læringscafé

Fem gode råd til frivillige i Red Barnet Ungdom

Fem gode råd, som måske vil gøre det lidt lettere og sjovere at være frivillig i Red Barnet Ungdom.

Tjek ind og ud med børnene

En god måde at starte dagen på, er ved at tjekke ind og ud med børnene, når I mødes. Du kan spørge børnene, hvordan de har det, hvad de glæder sig til, og hvad det bedste ved dagen har været. Det er vigtigt, at du og børnene hele tiden minder hinanden om de små sejre i jeres fælles relation.

Hav tålmodighed

Det tager tid at skabe et stærkt bånd mellem en frivillig og et barn. For nogle vil det gå hurtigere, for nogle vil det tage længere tid, men hav tålmodighed. Din indsats gør en kæmpe forskel.

Deltag i fællesskabet

Det er dejligt at gøre en forskel for et barn, og det er rart at dele oplevelsen med nogen. Det både sjovt, hyggeligt og lærerigt at deltage i fællesarrangementer med medfrivillige fra dit og andre projekter. Red Barnet Ungdom holder løbende lokale sommerfester, fælles uddannelsesdage, arrangementer for både børn og frivillig og meget mere. Kom med!

Er du presset, så tal om det

Mange af Red Barnet Ungdoms frivillige er engageret i mange forskellige projekter, hvilket gør, at tiden kan være knap. Hvis du kan mærke, at du i en periode har for travlt, så sig det til dine medfrivillige eller kontakt Red Barnet Ungdoms sekretariat. Der kan sikkert findes løsninger, til du igen kan engagere dig på fuld kraft.

Form Red Barnet Ungdom og dit projekt

Red Barnet Ungdom er en landsdækkende demokratisk ungdomsorganisation. Til det årlige landsmøde har du stemmeret, hvor du kan stille forslag og påvirke beslutninger og forme det projekt, du er en del af.

Hvis du er i tvivl om noget, så kontakt sekretariatet
Du er altid velkommen til at kontakte Red Barnet Ungdom sekretariat, hvis der er noget, som du er i tvivl om. Intet problem er for stort eller småt, når det kommer til de frivilliges og børnenes velbefindende.

Se Red Barnet Ungdoms kontaktoplysninger her.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies. Accepterer automatisk brug af cookies hvis du klikker dig videre rundt på hjemmesiden mere information

Hvad er cookies og hvordan bruges de?

En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i din browser. Tekstfilerne gør blandt andet websitet i stand til at opfatte, om browseren har besøgt stedet tidligere. Ved på denne måde at indsamle statistisk information om brugen af siden er cookies med til at forbedre brugervenligheden og oplevelsen. Cookies gør ingen skade på computeren og kan ikke indeholde vira eller skadelige programmer.


Vi anvender cookies fra Google Analytics for at analysere, hvordan vores brugere anvender hjemmesiden. Cookies spiller således en central rolle i at få redbarnetungdom.dk til at fungere optimalt. Cookies husker fx, om du er logget ind, osv.

Luk