Red Barnet Ungdom går online under coronakrisen

Red Barnet Ungdom forebygger, at udsatte børn er alene med problemerne – hver for sig.

Coronakrisen påvirker os alle, men sårbare børn er i disse dage ekstra udsatte. Deres fritidstilbud er lukkede, og de kan ikke længere møde i skole. Ensomme og udsatte børn føler sig lige nu meget alene, og mange sårbare forældre har både svært ved at fylde børnenes hverdag og støtte op om hjemmeskolen.

Heldigvis fortsætter Red Barnet Ungdoms projekter under coronakrisen bare digitalt. Børnene har nemlig mere brug for vores omsorg end nogensinde før. 

Så i stedet for at mødes fysisk, møder de frivillige nu børnene i cyberspace, hvor der bliver hjulpet med lektier, lyttet til bekymringer og spillet computerspil. 

Red Barnet Ungdom fortsætter bl.a. aktiviteterne for ensomme børn, børn med læringsproblemer og børn på flugt online.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies. Accepterer automatisk brug af cookies hvis du klikker dig videre rundt på hjemmesiden mere information

Hvad er cookies og hvordan bruges de?

En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i din browser. Tekstfilerne gør blandt andet websitet i stand til at opfatte, om browseren har besøgt stedet tidligere. Ved på denne måde at indsamle statistisk information om brugen af siden er cookies med til at forbedre brugervenligheden og oplevelsen. Cookies gør ingen skade på computeren og kan ikke indeholde vira eller skadelige programmer.


Vi anvender cookies fra Google Analytics for at analysere, hvordan vores brugere anvender hjemmesiden. Cookies spiller således en central rolle i at få redbarnetungdom.dk til at fungere optimalt. Cookies husker fx, om du er logget ind, osv.

Luk