Sådan hjælper du børn fra Ukraine og andre børn på flugt

Der er mange muligheder, hvis du har lyst til at støtte Red Barnet Ungdoms arbejde for børn, der flygter fra Ukraine, Afghanistan, Syrien, Irak og andre steder med krig og konflikt. Her på siden kan du finde forskellige måder at støtte vores arbejde i Danmark på en måde, der passer dig.

Som frivillig i en venskabgruppe

I vores venskabsgrupper står vores vores dedikerede frivillige klar til at tage i mod børn og unge med flygtningebaggrund. Vores frivillige hjælper børn og unge med flygtningebaggrund med at få nye venner i Danmark. Her få de sjove og trygge oplevelser i deres nye lokalmiljø. Vi driver mere end 40 grupper landet over, hvor vi står klar til at hjælpe børn på flugt fra Ukraine, Afghanistan, Syrien, Irak og alle andre børn, som flygter til Danmark.

Læs mere og meld dig som frivillig en venskabgruppe

Støt os med et bidrag

Hvad end det er et enkelt beløb eller som fast støtte hver måned, så tæller hvert et beløb i kampen for at hjælpe børnene. Uanset om du støtter med et enkelt beløb eller vælger at støtte fast, går donationen til vores arbejde med børnene. Det er børn med flygtningebaggrund og Red Barnet Ungdoms generelle arbejde for udsatte børn og unge i Danmark.

Støt os som medlem

Det koster 150 kroner om året at være medlem i Red Barnet Ungdom. Som medlem i Red Barnet Ungdom, er du med til at gøre en forskel for nogle af Danmarks mest sårbare og udsatte børn. Kontingentet går til at sikre børns ret til uddannelse, fritid og til at bekæmpe mobning blandt børn.

Dit medlemskab giver dig samtidig medindflydelse på Red Barnet Ungdoms arbejde. Læs om dine demokratiske rettigheder her.

Her har vi venskabsgrupper

Geografi: Frederiksberg, København, Lyngby-Taarbæk, Gentofte, Roskilde, Slagelse, Næstved, Køge, Odense, Svendborg, Aarhus, Aalborg, Viborg, Vejle, Silkeborg og Randers.