Overvejer du at stille op til bestyrelsen?

Hvad laver man egentlig i en bestyrelse, og har du bestyrelsesdrømme?

I bestyrelsen er du med til at lede Red Barnet Ungdom, og sammen med de andre bestyrelsesmedlemmer er du en del af organisationens strategiarbejde. Som bestyrelsesmedlem maler du med den helt brede organisatoriske pensel, når fremtiden skal tegnes for Red Barnet Ungdom.

 

Du stiller op til bestyrelsen til Red Barnet Ungdoms årlige landsmøde. Ønsker du at stille op til bestyrelsen, skal du have været medlem af Red Barnet Ungdom i mindst en måned inden landsmødedatoen. Dit kandidatur inklusive din skriftlige motivation og dit billede kommer med i landsmødemappen, hvis du sender opstillingsblanketten til bestyrelsen senest den 7. oktober 2022. Det er muligt at stille op til bestyrelsen helt frem til landsmødet.

Find opstillingsblanketten og læs mere her.

Hvis du ønsker at stille op til bestyrelsen, forventes det, at du kan deltage i syv bestyrelsesmøder årligt, samt deltage i arbejdsgruppearbejde mellem møderne og lignende i løbet af bestyrelsesåret.

Hvis du er nysgerrig på at høre mere om bestyrelsesarbejdet, er du altid velkommen til at kontakte forkvinde i Red Barnet Ungdom, Caroline Wégens på carolinewegens@redbarnetungdom.dk .