Er du blevet ringet op? 

Er du blevet ringet op vedrørende støtte?

Vi ringer i øjeblikket fra telefonnummeret 32 22 25 42.

Det skyldes, at Red Barnet Ungdom i øjeblikket ringer til mulige bidragydere for at spørge, om de har lyst til at støtte vores arbejde for børn i udsatte positioner, der vokser op i Danmark. Vi beder dig om at støtte via betalingsservice. Red Barnet Ungdom samarbejder med telemarketingvirksomheden All Ears Telemarketing.

Vi ringer, fordi vores arbejde for udsatte børn er helt afhængigt af bidrag fra private, og vi tilstræber at indsamle bidrag så omkostningseffektivt som muligt, for at så mange penge som muligt kan bruges på aktiviteterne med og for børnene.

Er det sikkert? 

Vi skal bruge dit kontonummer og CPR-nummer for at kunne tilmelde dig til Betalingsservice. Vi kan ikke misbruge dine bankoplysninger til at hæve penge fra din konto. Pengeinstituttet er garant for, at det kun er kontoindehaveren, der kan hæve penge. Der kommer besked fra Betalingsservice, når beløbet bliver hævet, og du kan afvise overførslen en enkelt gang eller afmelde den helt, enten i din netbank eller ved at ringe til din bank.

Red Barnet Ungdom tilhører brancheforeningen, ISOBRO, hvilket betyder, at vi forpligter os på at indsamle penge efter en række etiske bestemmelser.