Er du blevet ringet op? 

Er du blevet ringet op vedrørende støtte?

Vi ringer i øjeblikket fra telefonnummeret 32 22 25 42.

Det skyldes, at Red Barnet Ungdom i øjeblikket ringer til mulige bidragydere for at spørge, om de har lyst til at støtte vores arbejde for børn i udsatte positioner, der vokser op i Danmark. Vi beder dig om at støtte via betalingsservice. Red Barnet Ungdom samarbejder med telemarketingvirksomheden All Ears Telemarketing.

Vi ringer dig, da vores arbejde for udsatte børn er afhængige af bidrag fra private. Vi tilstræber naturligvis at indsamle bidrag mest omkostningseffektivt, for at så mange penge som muligt kan bruges på aktiviteterne med og for børnene.

Hvad med den digitale sikkerhed? 

Vi skal bruge dit kontonummer og CPR-nummer for at kunne tilmelde dig til Betalingsservice. Vi kan ikke misbruge dine bankoplysninger til at hæve penge fra din konto. Pengeinstituttet er garant for, at det kun er kontoindehaveren, der kan hæve penge. Der kommer besked fra Betalingsservice, når beløbet bliver hævet. Du kan også afvise overførslen en enkelt gang eller afmelde den helt, enten i din netbank eller ved at ringe til din bank.

Red Barnet Ungdom tilhører brancheforeningen, ISOBRO, hvilket vil sige, at vi forpligter os på at indsamle penge efter en række etiske bestemmelser.