RED BARNET UNGDOM PÅ FOLKEMØDET

I kan møde Red Barnet Ungdom på Folkemødet 2023 fra torsdag den 15. til lørdag den 17. juni. Vi deltager med vores  bestyrelse med forkvinde Caroline Wégens i spidsen samt vores generalsekretær Astrid Engberg. Red Barnet Ungdom arbejder for en mere børnevenligverden, og vi er eksperter i (mis)trivsel og børn og unges rettigheder. Vi deltager gerne i debatter med børn og unge som omdrejningspunkt, hvor vi både kan adressere problemstillinger, udfordringer og ikke mindst løsninger indenfor børne- og ungeområdet.

Mangler du en skarp stemme for børn og unges rettigheder?

Hvis din forening, organisation, parti eller virksomhed afholder debatarrangement på Folkemødet, og I mangler stærke stemmer og debatter på børne- og ungeområdet, som kan stille skarpt på bl.a.: 👇

  • Børn og unge i udsatte positioner.
  • Børn og unges (mis)trivsel.
  • Børns rettigheder og en mere børnevenlig verden.
  • Frivillighed, rollemodeller og unges engagement.
  • Skoleliv og skoletrivsel.
  • Ledelse af ildsjæle.
  • Unge og vejen til en ungdomsuddannelse.

Så er det Red Barnet Ungdom, som du skal have fat i.

Kontakt Red Barnet Ungdom

Vil du vide mere om Red Barnet Ungdoms deltagelse på Folkemødet, så kontakt kommunikationskonsulent Gunvor Wibroe på gw@redbarnetungdom.dk. Du kan altid skrive eller ringe, hvis du vil vide noget mere generelt om Red Barnet Ungdom og vores arbejde for børns rettigheder samt børn og unge i udsatte positioner.

Om Red Barnet Ungdom

Red Barnet Ungdom blev stiftet den 5. april 2003. Det skete med støtte og opbakning fra Mimi Jakobsen, som dengang var generalsekretær i Red Barnet. Red Barnet Ungdom er en ungdomsorganisation, og i 20 år har vores unge frivillige hjulpet og løftet tusindvis af børn og unge i udsatte positioner. I dag har Red Barnet Ungdom næsten 5000 medlemmer og mere end 1200 unge frivillige, som hver dag knokler for at gøre en forskel for børn og unge, som har det svært.

Red Barnet Ungdom er en landsdækkende demokratisk ungdomsorganisation, som har lokale bestyrelser overalt i Danmark. Den øverste myndighed i Red Barnet Ungdom er Landsmødet, som afholdes hvert år i november. Her vælges bestyrelsen for Red Barnet Ungdom, og dermed også hvem der skal lede organisationen i de kommende år.