Er du vores nye praktikant? 🖤

Red Barnet Ungdom søger praktikanter for foråret 2024 – både til vores programafdeling og vores kommunikationsafdeling:

RED BARNET UNGDOM SØGER PRAKTIKANTER TIL FORÅRET 2024 (30-37 TIMER)
Vil du have et meningsfuldt praktikforløb og gøre en forskel for børn og unges rettigheder? Vil du arbejde i et ungt, energisk og socialt miljø?
I Red Barnet Ungdom søger vi 9 praktikanter til vores programafdeling på vores kontorer i København og Aarhus, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med en programleder, en projektkonsulent og juniorprojektkonsulenter, der i samarbejde med ledende frivillige varetager projekternes virke og udvikling. Læs mere her

KOMMUNIKATIONSPRAKTIKANT TIL SPÆNDENDE STILLING – FORÅRET 2024
Ønsker du praktisk erfaring med strategisk, taktisk og kreativ kommunikation, og vil du arbejde i et ungt miljø med fart på?  Vil du have et meningsfuldt praktikforløb og gøre en forskel for børn og unges rettigheder? Så er det dig, vi leder efter. Vi tilbyder en praktikplads med højt humør, hvor du får både indflydelse og ansvar. Det betyder også, at du har mulighed for at udvælge og arbejde med opgaver, som du brænder for at lære endnu mere om. Læs mere her