Bliv projektleder på et asylcenter

Kan du lide at koordinere, motivere og tage ansvar? Vil du gerne have ledelseserfaring og samtidig give børn et lyspunkt i hverdagen? Så bliv projektleder på et asylcenter!

Som projektleder på indsatsen ‘Børn på Flugt’, er du med til at give børn på asylcentre en tiltrængt pause fra hverdagen. Du kan sørge for, at du og dine frivillige giver dem gode oplevelser ved at blive frivillig projektleder i Red Barnet Ungdom.

Som projektleder i en centeraktivitet leder og koordinerer du sammen med 1-2 andre projektledere et team på ca. 10 unge frivillige, der fast mødes med en gruppe børn og unge i alderen 6-18 år. I laver sjove aktiviteter og besøger fx den lokale legeplads eller fodboldklub, laver snobrød eller går ture – kun fantasien sætter grænser! Målet er at give børnene gode oplevelser og et frirum, hvor de har plads til at være børn.

5 grunde til at blive frivillig i projektleder 🖤

  • Du bliver en del af et stærkt netværk og fællesskab af unge engagerede frivillige
  • Du får erfaring med organisering, planlægning og frivilligledelse og kompetencer til dit CV
  • Du bliver tilbudt relevant uddannelse, såsom uddannelsesdage, supervision mm.
  • Du giver udsatte børn støtte og gode oplevelser
  • Du gør verden til et mere børnevenligt sted

Du er med til alt fra at deltage i aktiviteter med børnene, til at koordinere månedsplaner, afholde teammøder, være kontaktperson til sekretariatet og sikre projektets udvikling. Som projektleder har du stor betydning for, at projektet lever op til sine mål og at både børn og frivillige trives.

Geografi: Avnstrup (Hvalsø), Ranum (Aalborg), Holstebro, Jelling, Sandholm (Allerød), Hviding (Esbjerg).

♥ JA, JEG VIL GERNE VÆRE FRIVILLIG PROJEKTLEDER!

Du skal være mellem 18 og 30 år. Du forventes at kunne arbejde frivilligt 4-5 timer om ugen og du skal være medlem af Red Barnet Ungdom.