Hjælp uledsagede flygtningebørn

Giv uledsagede børn på flugt et frirum fra hverdagen på Center Anneberg i Nykøbing Sjælland. Bliv frivillig og vær med til at starte en cykelklub op, hvor du lærer børnene at cykle og lappe et punkteret dæk!

 

anneberg

 

Red Barnet Ungdom giver børn på flugt et frirum i deres ventetid. Børnene har ofte traumatiserende oplevelser med i bagagen, og på asylcentrene lever de isoleret fra det omgivende samfund i uvished om deres fremtid. Red Barnet Ungdom arbejder for at udskifte flygtningebørnenes dagligdag præget af usikkerhed med sjove oplevelser og tryghed.

Der er et stort behov for at børnene på Center Anneberg i Nykøbing Sjælland lærer at cykle og får kendskab til færdselsregler, så de i weekenderne selv kan trille ind til nærmeste by.

På asylcentrene indgår du som frivillig i et team, der hver uge driver sjove og spændende aktiviteter for centrets børn. Tilmeld dig nu! Børnene venter på dig!

♥ Ja, selvfølgelig vil jeg være frivillig!

For at blive frivillig på et asylcenter skal du være 19-30 år, kunne afse ca. 2 timer til det frivillige arbejde hver 14. dag, og være medlem af Red Barnet Ungdom. Du kan melde dig ind her

  Navn*

  By*

  Telefonnr.*

  E-mail*

  Alder

  * (skal udfyldes)