Bliv frivillig i en Venskabsgruppe i Gentofte

Giv børn med flygtningebaggrund en god start i Gentofte og giv dem gode oplevelser og et nyt fællesskab som frivillig i en venskabsgruppe

Børn, der er flyttet ud af et asylcenter til en ny by, føler sig ofte ensomme og ved ikke, hvad deres nye lokalområde rummer af muligheder. Du kan give dem et nyt fællesskab og gode oplevelser ved at blive frivillig i en venskabsgruppe i Gentofte.

Som frivillig i en venskabsgruppe indgår du i et team af unge frivillige, der mødes fast med en gruppe på 8-10 børn i alderen 6-12 år. Sammen laver I sjove aktiviteter såsom at besøge den lokale legeplads, biblioteket, den lokale fodboldklub eller tage en tur i trampolinland eller noget helt femte – kun fantasien sætter grænser! Målet er at skabe venskaber blandt børnene og give dem kendskab til mulighederne i deres lokalområde.

I Gentofte har vi to venskabsgrupper:
Venskabsgruppe 1: Alder på børn: 6-12 år, dag for aktivitet: Søndag kl. 10-13
Venskabsgruppe 2: Alder på børn: 6-12 år, dag for aktivitet: Hver anden lørdag kl. 10-13

Meld dig som frivillig i en venskabsgruppe >>

Mød Abdi, Nikoline, Kathy og Lærke, der alle er frivillige i en Venskabsgruppe:

 

Meld dig som frivillig i en venskabsgruppe

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op 📞
Du vil inden for ti arbejdsdage blive ringet op af en af vores søde konsulenter, der vil fortælle dig mere om dine muligheder som frivillig i en Venskabsgruppe. For at blive frivillig skal du være mellem 16 og 30 år og kunne mødes i gruppen én gang hver 14. dag. Du skal også være medlem og kunne fremvise en ren børneattest – det er ganske let at få styr på og det kan du høre meget mere om når du bliver ringet op.

Persondata- og medlemsbetingelser

Her har vi venskabs- og teengrupper

Geografi: Frederiksberg, København, Lyngby-Taarbæk, Gentofte, Roskilde, Slagelse, Næstved, Køge, Odense, Svendborg, Aarhus, Aalborg, Viborg og Randers.

 


Projektet er støttet af: