Teengrupper

Hjælp unge med flygtningebaggrund til en god start i deres nye by. Giv dem gode oplevelser og et nyt fællesskab som frivillig i en af vores teengrupper

bliv frivillig i en teen-gruppe

Som frivillig i en Teengruppe hjælper du unge med flygtningebaggrund. De unge er typisk kommet til landet som flygtning, men bor i dag i landets kommuner på en midlertidig eller permanent opholdstilladelse.

Som frivillig i en Teengruppe er du aldrig alene. Du indgår i et team af frivillige, der mødes fast med en gruppe på 8-10 unge i alderen 12-15 år. Sammen laver og planlægger I spændende og hyggelige aktiviteter, som er med til at øge de unges kendskab til fritids- og foreningslivet og hjælper dem til en bedre integration. Derudover arbejdes der i Teengrupperne med et fokus på “life skills”. Det skal være med til at sikre de unges både personlige, sociale og praktiske kompetencer, som kan bidrage til et meningsfuldt ungdomsliv.

Meld dig som frivillig i en Teengruppe

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op 📞
Du vil inden for ti arbejdsdage blive ringet op af en af vores søde konsulenter, der vil fortælle dig mere om dine muligheder som frivillig i en Teengruppe. For at blive frivillig skal du være mellem 18 og 30 år og kunne mødes i gruppen én gang hver 14. dag. Du skal også være medlem og kunne fremvise en ren børneattest – det er ganske let at få styr på og det kan du høre meget mere om når du bliver ringet op.

Betingelser


Her i landet har vi Teengrupper 📍


Kunne du tænke dig at arbejde med de yngre børn?

Du kan også blive frivillig i en af vores venskabsgrupper. Her er konceptet det samme som i Teengrupperne – forskellen er blot alderen. I Venskabsgrupperne er børnene typisk 6-12 år. Du kan læse mere om projektet og melde dig som frivillig her.


Kunne du tænke dig at blive samarbejdskommune?

Lyder projektet spændende, og kunne tænke dig at høre mere om, hvordan din kommune kunne blive en samarbejdspartner? Så kan du tage kontakt til projektleder på ‘Børn på flugt’, Katrine Brink på k.brink@redbarnetungdom.dk

Vi har på nuværende tidspunkt Teengrupper i:


Indsatsen er støttet af: