Læringskolonier

Tag med på koloni, og giv sårbare børn en miniferie fuld af sjov, eventyr og nye venskaber!

Tag et par dage ud af kalenderen og tag med på læringskoloni. 

Bliv frivillig på en koloni og vær’ med til at give de deltagende børn en koloni fyldt med gode oplevelser, som de ellers ikke ville have fået. Vores læringskolonier har fokus på succes med læring. Som frivillig er du med til at styrke børns nysgerrighed og interesse for læring gennem metoder i børnehøjde. Derfor laver vi sjove og kreative læringslege og aktiviteter. Men der er selvfølgelig også masser af tid til alt det, man ellers forbinder med en koloni – råhygge, venskaber og mindeværdige stunder.

Fællesskabet er i centrum, og du kan være med til at give børnene et ekstra skulderklap, sjove oplevelser, succes med læring og masser af nye venner – og når kolonien er slut, tager både frivillige og børn minder for livet med hjem.

På en læringskoloni deltager cirka 30 børn i alderen 9-12 år og 25 frivillige.

Som frivillig skal du deltage i et introkursus samt to forberedelsesaftener inden kolonien.

Tilmeld dig her:

Tilmelding: 
 
 

For at blive frivillig på en læringskoloni skal du være 18-30 år, have lyst til at blive medlem af Red Barnet Ungdom og kunne deltage alle dagene på kolonien. Der bliver indhentet en børneattest på alle frivillige.

Da der ofte er mange ansøgere om pladserne på kolonierne, kan der gå op til ti arbejdsdage, inden du får svar på din tilmelding.

Betingelser for frivillige


Vil du være frivillig i en læringscafé? 

I vores læringscaféer arbejder vi med nogle af de samme principper og metoder, som gøres brug af på læringskolonierne. Vi arbejder med aktiv læring og det er sjældent, at vi sidder stille og laver lektier i læringscaféerne. Du kan læse mere og blive klogere på, om vi har en læringscafé i nærheden af dig her.


Læringskolonierne er støttet af: