Modige Stemmer – SJÆLLAND OG FYN

Kære frivillige 

Så er der snart uddannelsesdag for dig og dine medfrivillige, nemlig lørdag den 19. marts 2022. Og du kan tilmelde dig allerede nu! 

Red Barnet Ungdoms uddannelsesdag er designet til at give dig de redskaber, du har brug for til at komme godt fra start i dit frivillige arbejde og give dig ny inspiration. 

Hvad lærer du på Fortalersporet? 

Fortalersporet har til formål at ruste og udvikle dig som fortaler, så du kan være med til at sætte fokus på børns rettigheder. På dette spor vil du i samarbejde med Rapolitics udarbejde rap-tekster, hvor dine tanker og refleksioner vil blive nedfældet på vers, som belyser vigtige debatter og giver dig redskaber til at bruge din stemme. 

På uddannelsesdagen kan du se frem til at: 

  • Udvide din forståelse for at debattere på en kreativ måde, som giver dig mod og selvtillid. 
  • Blive skarp på at formidle budskaber.  
  • Få mulighed for at sparre med andre frivillige fortalere og dele ud af dine erfaringer.

Undervisningen vil være en blanding af korte oplæg, gruppearbejde og øvelser, som er relevante for dit arbejde som fortaler.

Hvem kan deltage?
Uddannelsesdagen retter sig mod alle frivillige, men den er særlig vigtig for dig, der endnu ikke har deltaget på en uddannelsesdag. Sporet er tiltænkt frivillige i fortalergruppen, lokalbestyrelserne, eller andre frivillige, som har en interesse for fortalerarbejde eller som allerede har været på en uddannelsesdag, men ønsker ny viden. Du skal blot være medlem af Red Barnet Ungdom. 

Tilmelding

 

Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til uddannelsesdagens faglige indhold, så kontakt praktikant Rie Reinholdt på rr@redbarnet.dk eller tlf. 51 64 98 27. 

Afmelding
Uddannelsesdagen er en vigtig dag for alle frivillige, som vi virkelig ser frem til, og vi er helt med på, at noget kan komme i vejen for, at du kan deltage. Husk at melde fra senest 5 dage før, så vi har de bedste muligheder for at forberede en god dag.

Har du praktiske spørgsmål?
Hvis du har praktiske spørgsmål omkring selve uddannelsesdagen, så kontakt Ryan Bravo på uddannelsesdag@redbarnetungdom.dk.

Vi glæder os til at se dig!