Få besøg af MobSquad

Få en gratis antimobbewokshop med MobSquad til din skoleklasse!

 

Omkring hver 6. folkeskolebarn bliver udsat for mobning, og det sætter mærker for livet på både offeret, mobberen og de andre klasseelever. Som lærer, pædagog eller medarbejder på en skole eller i en fritidsklub, kan du derfor gratis få Red Barnet Ungdoms MobSquad på besøg. MobSquad tilbyder en gennemafprøvet mobbeforebyggende workshop for børn i 4.-6. klasse.

Gennem dialog med eleverne sætter MobSquad fokus på mobning og giver klassen værktøjer til selv at forebygge mobning i fællesskab. Det er MobSquad, der står for at faciliterer undervisningen. Igennem oplæg og dialog med eleverne sætter MobSquad fokus på konsekvensener af mobning, digital mobning, sprog og forskellen på mobning og drillerier.

Til slut vil klassen i fællesskab udarbejde en kontrakt, som bliver elevernes fælles aftale mod mobning.

MobSquad vil:

  • Informere eleverne om konsekvenser af mobning
  • Motivere klassen til at forebygge mobning
  • Give eleverne redskaber til at undgå mobning
  • Styrke klassens sammenhold og det gode kammeratskab

Praktisk:

Undervisningen har en varighed af tre lektioner, og besøget vil finde sted fra kl. 08.00 til kl. 11.00. Der skal være en lærer til stede under hele besøget, da MobSquad ikke kan påtage sig det fulde læreransvar. Læreren skal blot sikre ro og orden i klassen, men det behøver ikke at være den samme person under hele forløbet.

Ja, Min skole vil gerne have besøg af MobSquad

Vil du gerne have besøg af MobSquad, så udfyld venligst blanketten nedenfor. Du hører fra MobSquad snarest muligt. Vær opmærksom på, at der pt. er venteliste på skolebesøg i Aarhus og København.