Bliv projektleder i Barnets ven i Aalborg

Giv sårbare eller udsatte børn i Aalborg glade oplevelser, bliv frivillig projektleder i Barnets Ven!

Vil du gerne have ledelseserfaring og samtidig hjælpe nogle af Aalborgs mest udsatte børn? Bliv projektleder i Barnets Ven!

Barnets Ven er et projekt, hvor ensomme og marginaliserede børn i Danmark kan få en frivillig storebror eller søster. Den frivillige og barnet laver sjove aktiviteter sammen for at styrke barnets selvtillid og give det gode oplevelser. Barnets Ven projektet har ca. 300 frivillige og børn tilknyttet, og arbejdet koordineres af en gruppe unge frivillige projektledere – måske dig?

5 grunde til at blive frivillig projektleder 🖤

  • Du bliver en del af et stærkt netværk og fællesskab af unge engagerede frivillige
  • Du får erfaring med organisering, planlægning og frivilligledelse og kompetencer til dit CV
  • Du bliver tilbudt relevant uddannelse, såsom uddannelsesdage, supervision mm.
  • Du giver udsatte børn støtte og gode oplevelser
  • Du gør verden til et mere børnevenligt sted

Som projektleder i Barnets Ven indgår du i et team af frivillige, der leder og koordinerer projektets frivillige i dit lokalområde. Du er med til alt fra at give venskaberne en god start, afholde fælles arrangementer og sikre projektets udvikling. Som projektleder har du stor betydning for, at projektet lever op til sine mål og at både børn og frivillige trives.

♥ Ja, jeg vil gerne være frivillig!

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op 📞
Du vil inden for ti arbejdsdage blive ringet op af en af vores søde konsulenter, der vil fortælle dig mere om dine muligheder som frivillig projektleder i Barnets Ven. For at blive frivillig skal du være mellem 20 og 29 år. Du skal også være medlem og kunne fremvise en ren børneattest – det er ganske let at få styr på og det kan du høre meget mere om når du bliver ringet op.

Har du spørgsmål?
Kunne du tænke dig at blive frivillig projektleder i Barnets Ven eller har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte vores Programleder for Barnets Ven, Sascha Brinch Hummelgaard: sascha@redbarnetungdom.dk

Se filmen og mød 10-årige Aiham, der har fået en Barnets Ven storebror: