Bliv støtteven for et flygtningebarn

Vær et lyspunkt for et flygtningebarn med traumatiserede forældre og giv et barn barndomme tilbage.

 

Børn af traumatiserede flygtninge har ofte en hård hverdag med psykisk syge forældre. Derfor har de behov for ekstra omsorg, gode oplevelser og et frirum hjemmefra. Som frivillig kan du være et lyspunkt for børn af traumatiserede flygtninge.  I projektet: Børn som pårørende, laver du som frivillig sjove aktiviteter med barn og tilbyde dem trøst og tryghed. Måske spiller I fodbold, tager på museum, går i skoven eller noget helt fjerde. Når I mødes kan barnet glemme problemerne derhjemme og bare få lov til bare at være barn.

Som frivillig matches du med et barn i alderen 6-12 år. I mødes hver 14. dag, og sammen laver I sjove aktiviteter i byen eller ude i naturen. Det kan være alt fra en biograftur til klatring. Derudover deltager du på en natur-familielejr med andre frivillige og børn, samt professionelle behandlere og børnenes forældre. Tilmeld dig nu! Din indsats kan give børn deres barndom tilbage.

♥ JA, SELVFØLGELIG VIL JEG VÆRE FRIVILLIG!

For at blive frivillig i Børn som pårørende skal du være 18-30 år gammel og kunne forpligte dig i 6 mdr. , hvor du mødes med barnet hver 14. dag og deltager på en natur-familielejr med tre overnatninger.

Navn*

By*

Alder*

Telefonnr.*

E-mai*l

* (skal udfyldes)


 

Menu