Weekendkolonier for børn på flugt

Giv børn på flugt et frirum fra hverdagen på landets asylcentre. Tag med på feriekoloni, og giv flygtningebørn en weekend fuld af sjov, eventyr og nye venskaber!

Red Barnet Ungdom giver børn på flugt et frirum i deres ventetid, og du kan være med! Vores feriekolonier for børn på flugt er typisk en weekend fuld af sjove aktiviteter. På en weekendkoloni deltager cirka 30 børn og 25 unge engagerede frivillige.

Som frivillig på en koloni giver du børnene oplevelser for livet og barndommen tilbage. Du kommer samtidig tæt på både det håb og de traumer, børn på flugt typisk bærer med sig. At være med på kolonierne er altid en kæmpe oplevelse for både børn og frivillige.

Der er fælles online introaften for alle kolonier den 13. april kl. 17:00-20:00. 

Kolonier i foråret 2021

Du har mulighed for at blive frivillig på følgende kolonier:

Sjælland:

Forårskoloni Sjælland d. 29. april – 2. maj
Forberedelsesdag (d. 3. april – 4. april)

Majkoloni d. 13.-16. maj
Virtuel forberedelsesdag (d. 24. april kl. 10-16)

Jylland: 

Aarhus-koloni d. 29. april – 2. maj (Lukket for tilmelding)
Forberedelsesdag (d. 3. april)

Forårskoloni Jylland d. 24.-27. juni 
Forberedelsesdag (d. 22. maj kl. 13-17)

Tilmelding

Ja, selvfølgelig vil jeg være frivillig på en koloni!

For at blive frivillig på en koloni skal du være mellem 18 og 30 år, og du skal kunne deltage alle dagene på kolonien og medvirke til forberedelsesdagen. Vi indhenter børneattester på alle frivillige. Da der typisk er mange ansøgere om pladserne på kolonierne, kan der gå op til ti arbejdsdage, inden du får svar på din tilmelding.

Tilmeldingen til efterårs- og vinterkolonierne åbner ca. to måneder før kolonien afholdes.

Persondata- og medlemsbetingelser

Hvis du har spørgsmål til kolonierne på Sjælland, kan du kontakte Pernille Fie Jensen på pernillefie@redbarnetungdom.dk.

Hvis du har spørgsmål til kolonierne i Jylland, kan du kontakte Lærke Marie Nielsen på laerkenielsen@redbarnetungdom.dk.


Projektet er støttet af: