Fortalergruppen ‘Børnenes Stemme’

Tal børn og unges sag. Bliv frivillig i Red Barnet Ungdoms fortalergruppe Børnenes Stemme. 

Det er ikke alle børn og unge, som har mulighed for at råbe op, sige fra eller blive hørt. Som frivillig i Red Barnet Ungdoms fortalergruppe Børnenes Stemme taler du derfor børn og unges sag og styrker deres stemme gennem kreativt kampagne- og fortalerarbejde. 

Som en del af fortalergruppen vil du sammen med andre engagerede frivillige i alderen 15 til 29 år være med til at sætte fokus på børn og unge i udsatte positioner. Vi arbejder ud fra vores erfaringer fra Red Barnet Ungdoms aktiviteter, mens vi også inddrager børn og unge i vores arbejde, så vi på den måde kan være det bedste talerør for danske børn og unge.  

Helt konkret vil du som frivillig i gruppen være med til at udvikle, planlægge og eksekvere kampagner, som sætter fokus på udsatte børn og unges læring og trivsel. Så har du mod på at skrive debatindlæg til landsdækkende medier, deltage i radiointerviews og arrangere happenings på sociale medier eller i virkeligheden – så er det her noget for dig.   

Du kan regne med at få et stort netværk i en demokratisk ungdomsorganisation, relevant uddannelse indenfor fortalerarbejde – og ikke mindst muligheden for at gøre en forskel for børn og unge, som har brug for det.  

Som frivillig i fortalergruppen skal du kunne afsætte ca. ti timer om måneden til at deltage i møder på vores sekretariat i København samt til eksekvering af kampagnerne. Du skal være mellem 15 og 29 år, og du skal kunne binde dig i min. seks måneder.

Læs mere om hvad det indebærer at være en del af fortalergruppen her.
Tilmeld dig her: