Bliv VelkomstVen

En VelkomstVen er en frivillig ung, som har lyst til at støtte et barn, der netop er kommet til Danmark fra konflikt- og krigsramte lande. Lyder det som noget for dig?

Som frivillig VelkomstVen mødes du og barnet ca. to-fire gange om måneden. Det er fleksibelt, og I planlægger selv, hvornår I skal ses. I fællesskab med barnet planlægger du hyggelige og sjove aktiviteter. Det kunne være en tur på den lokale legeplads eller sportsklub, kagebagning, brætspil, forskellige kreative aktiviteter eller spille minigolf. Igennem aktiviteterne er du med at styrke barnets sociale, sproglige og kulturelle kompetencer, og du er med til at øge barnets trivsel og robusthed, når du introducerer ham/hende til nye miljøer og fællesskaber i det lokale samfund.

JA, JEG VIL VÆRE FRIVILLIG VELKOMSTVEN

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op 📞
Du vil inden for ti arbejdsdage blive ringet op af en af vores søde konsulenter, der vil fortælle dig mere om dine muligheder som frivillig Velkomstven i Red Barnet Ungdom. For at blive frivillig skal du være mellem 18 og 30 år. Du skal også være medlem og kunne fremvise en ren børneattest – det er ganske let at få styr på og det kan du høre meget mere om når du bliver ringet op.

Betingelser


VelkomstVenner kører i øjeblikket i Odense, Aarhus og Aalborg.