Bliv projektleder for en venskabsgruppe

Kan du lide at koordinere, motivere og tage ansvar? Vil du gerne have ledelseserfaring og samtidig hjælpe nogle af Danmarks mest udsatte børn? Så bliv projektleder i en venskabsgruppe!

 

Børn der er flyttet ud af et asylcenter til en ny by føler sig ofte ensomme. De kender ikke byen og har få venner. Du kan sørge for at dine frivillige giver dem et nyt fællesskab og gode oplevelser ved at blive frivillig projektleder i én af Red Barnet Ungdoms venskabsgrupper.

Som projektleder i en venskabsgruppe leder og koordinerer du sammen med andre projektledere et team på ca. 10 unge frivillige, der fast mødes med en gruppe på 8-10 børn i alderen 6-12 år. De laver sjove aktiviteter, fx at besøge den lokale legeplads, biblioteket, tage på besøg i den lokale fodboldklub eller gå ture – kun fantasien sætter grænser! Målet er at skabe venskaber blandt børnene og give dem kendskab til mulighederne i deres lokalområde.

Du er med til alt fra at give børnene gode oplevelser, til at lave vagtplaner, afholde teammøder, være kontaktperson til sekretariatet og sikre projektets udvikling. Som projektleder har du stor betydning for, at projektet lever op til sine mål og at både børn og frivillige trives.

Projektet er at finde i følgende byer:  Frederiksberg, København, Lyngby-Taarbæk, Gentofte, Roskilde, Slagelse, Næstved, Køge, Odense, Svendborg, Århus, Ålborg, Viborg, Silkeborg og Randers.

♥ JA, JEG VIL GERNE VÆRE FRIVILLIG!

Du skal være mellem 18 og 30 år og medlem af Red Barnet Ungdom (pris 150 kr. pr. år). Du forventes at kunne arbejde frivilligt 4-5 timer om ugen som projektleder.