Eksamenscaféer

Bliv frivillig og hjælp unge med at få succesoplevelser med læring forud for deres kommende eksamener.

Billede af unge frivillige til uddannelsesdag

Som frivillig Red Barnet Ungdoms eksamenscaféer hjælper du unge med at forberede sig til deres mundtlige og skriftlige eksamener. Du vil indgå i et team af unge, hvis vigtigste opgave er at give eleverne faglige succesoplevelser og mod på deres kommende eksamener.  

Vi forventer, at du vil påtage dig ansvaret for et fagområde, som eleverne har behov for hjælp til, men du behøver ikke være ekspert – det vigtigste er, at du har lyst til at understøtte de enkelte elever i deres eksamensforberedelser. 

For at blive frivillig i en eksamenscafé i skal du være mellem 1og 30 år, og du skal kunne deltage én eftermiddag om ugen i perioden midt april til midt juni. Desuden skal du være medlem af Red Barnet Ungdom og have en ren børneattest. Du vil blive klædt på til arbejdet via et uddannelsesarrangement, ligesom du vil blive tilbudt kurser, der ruster dig til at være frivillig i eksamenscaféen. 

♥ JA, SELVFØLGELIG VIL JEG VÆRE FRIVILLIG EN EKSAMENSCAFÉ! 

Persondata- og medlemsbetingelser 

Tilmeldingen er ikke bindende. Du vil inden for 10 arbejdsdage blive ringet op af en af vores konsulenter, der vil fortælle dig mere om dine muligheder som frivillig i en af Red Barnet Ungdoms eksamenscaféer.