Fortalersporet

Billede af unge frivillige til uddannelsesdag

Kære frivillig

Om lidt er det uddannelsesdag i Red Barnet Ungdom, og du kan godt begynde at glæde dig. Uddannelsesdagene er designet til at give dig nogle nye redskaber, som kan hjælpe dig godt på vej i dit frivillige arbejde.

Hvad kan du forvente af fortalersporet?

På fortalersporet er der fokus på at give dig med en interesse indenfor kommunikation og fortalerarbejder nogle relevante redskaber til, hvordan man engagerer og bedst muligt understøtter børn og unge til at fortælle deres historie på en tryg og omsorgsfuld måde.

Undervisningen vil bl.a. bestå at korte oplæg, gruppearbejde og øvelser, som er relevant for dit arbejde som frivillig – uanset om du er en del af fortalergruppen, fra en lokalforening eller blot har en interesse for at videreformidle fortællinger.

Mere info kommer.

Hvem kan deltage?
Uddannelsessporet er for frivillige fra hele landet, og særligt for dig, der er:

  • Projektleder
  • Frivillig i en lokalforening
  • Kampagnefrivillig
  • Allerede tidligere har deltaget i en uddannelsesdag

Tilmelding

Har du spørgsmål til uddannelsessporet?
Hvis du har spørgsmål til uddannelsesdagens faglige indhold, så kontakt kommunikationspraktikant Emma Mølhave på emma@redbarnetungdom.dk eller tlf. 51 64 98 27

Afmelding
Uddannelsesdagen er en vigtig dag for alle frivillige, som vi virkelig ser frem til, og vi er helt med på, at noget kan komme i vejen for, at du kan deltage. Husk at melde fra senest 5 dage før, så vi har de bedste muligheder for at forberede en god dag

Har du praktiske spørgsmål?
Hvis du har praktiske spørgsmål omkring selve uddannelsesdagen, så kontakt Ryan på uddannelsesdag@redbarnetungdom.dk
På selve dagen kan du kontakte Emma på ovenstående nummer. 

Vi glæder os til at se dig!