Hjælp børn, der har det svært i skolen

Vil du støtte med lektiehjælp og styrke børn og unges skolegang?

Har du lyst til at hjælpe børn og unge med at få succesoplevelser i skolen? Give lektiehjælp og styrke børn og unges skolegang? … Og vil du være med på et fantastisk hold af frivillige unge?

5 grunde til at blive frivillig 🖤

  1. Du giver udsatte børn støtte og gode oplevelser
  2. Du gør verden til et mere børnevenligt sted
  3. Du bliver en del af et stærkt netværk og fællesskab af unge ildsjæle
  4. Du får erfaring og kompetencer til dit CV
  5. Du bliver tilbudt relevant uddannelse

Studievenner

Studievenner er en én-til-én relation, hvor du hjælper en ung i udskolingen som faglig støtte, sparringspartner og støtte i forhold til studievalg. Det forebyggende tilbud til unge i 8., 9. og 10. klasse, der har brug for et fagligt løft, eksamensstøtte, hjælp til at vælge en uddannelse og se egne styrker og potentiale. Fokus for Studievenner er også, at I skal have det sjovt og lære hinanden at kende. Derfor vil der også være mulighed for hyggelige udflugter sammen.

Læs mere her

Springbrættet

Springbrættet er et gruppebaseret forløb for 10 til 15 elever og flere frivillige, der skal få flere unge i udskolingen til at søge ind på og gennemføre en ungdomsuddannelse. Vil du vil du være med på et sejt hold af frivillige og få erfaring med projektledelse?

Læs mere her

Lektievenner

Bliv frivillig i en af Red Barnet Ungdoms læringscaféer eller meld dig som Lektieven, og giv børn og unge i dit
lokalområde en bedre skoletid. Nogle børn og unge mangler hjælp til lektierne derhjemme, andre kæmper
med at følge med i skolen.

Læs mere her

Som frivillig Lektieven hos Red Barnet Ungdom hjælper og støtter du et barn, der er mellem 6-16 år.
Sammen laver I lektier og sjove aktiviteter én gang om ugen. Som frivillig Lektieven er du knyttet til barnet i 6-12 måneder.

Læringscaféer

Du kan også blive en del af Red Barnet Ungdoms læringscaféer, hvor du sammen med andre frivillige arrangerer sjove og alternative læringsaktiviteter for børn og unge. Læringscaféerne har åbent en dag (to timer) hver uge.

Læs mere her

For at blive frivillig skal du være under 30 år og medlem af Red Barnet Ungdom. Vi indhenter en børneattest på alle frivillige. Du kan melde dig ind i Red Barnet Ungdom her.