Bliv frivillig projektleder i en læringscafe

Bliv frivillig leder af en læringscafe og hjælp børn og unge i udsatte positioner med skolearbejdet

Som frivillig leder af en læringscafe er du med til at hjælpe børn i udsatte positioner med både selvtilliden og tabellerne. Samtidig får du brugbar ledelseserfaring på CV’et. Red Barnet Ungdoms læringscafeer drives af unge frivillige, der via læringslege, aktiviteter og nærvær hjælper børn, der er kommet bagud i skolen.

Sammen med en anden frivillig projektleder er du ansvarlig for at organisere og lede en læringscafé. Du skal bl.a. afholde planlægningsmøder med frivilliggruppen, tilrettelægge sjove og lærerige aktiviteter sammen med de øvrige frivillige og fungere som kontaktperson mellem frivillige og vores sekretariat.

Derudover har du i samarbejde med en anden projektleder ansvar for at udarbejde vagtplanen, indsamle børneattester fra frivillige samt motivere og lede dine medfrivillige.

5 grunde til at blive frivillig leder af en Læringscafé 🖤

  • Du bliver en del af et stærkt netværk og fællesskab af unge engagerede frivillige
  • Du får erfaring med organisering, planlægning og frivilligledelse og kompetencer til dit CV
  • Du bliver tilbudt relevant uddannelse, såsom uddannelsesdage, supervision mm.
  • Du giver udsatte børn støtte og gode oplevelser
  • Du gør verden til et mere børnevenligt sted

JA, JEG VIL GERNE VÆRE FRIVILLIG!

Udfyld nedenstående, så ringer vi dig op 📞
Du vil inden for ti arbejdsdage blive ringet op af en af vores søde konsulenter, der vil fortælle dig mere om dine muligheder som frivillig leder af en Læringscafé. For at blive frivillig skal du være mellem 18 og 29 år. Du skal også være medlem og kunne fremvise en ren børneattest – det er ganske let at få styr på og det kan du høre meget mere om når du bliver ringet op.

 


FOR SKOLER OG SAMARBEJDSPARTNERE

Henvender du dig fra en skole, der er interesseret i at indgå samarbejde med Red Barnet Ungdom om læringscaféindsatsen? Eller er du på anden vis interesseret i at høre mere om læringscaféerne på vegne af din organisation, virksomhed eller institution? Så henvend dig til programleder:

Lotte Juul Mikkelsen
Tlf.: 51 44 38 58
Mail: lotte@redbarnetungdom.dk