Læringscaféer for samarbejdspartnere

Er du skoleleder eller lærer, og er du interesseret i at oprette en læringscafé på netop din skole? Læs mere om projektet under tilmeldingsformularen.

Frivillige Freja underviser i ordklasser

I 15 år har Red Barnet Ungdoms læringsindsatser understøttet og bidraget til børns sociale og faglige udvikling. Alene de sidste tre år har flere tusinde børn over hele Danmark fået gratis læringshjælp gennem vores læringsindsatser, heriblandt læringscaféer og projektet Lektievenner.

En sikker investering i børnenes fremtid

Alt for mange børn halter bagud i skolen. Nogle kan ikke følge med i undervisningen, andre mangler hjælp derhjemme, og nogle mangler et klap på skulderen. 

Vores læringscaféer og projektet Lektievenner hjælper socialt og fagligt udfordrede elever med at løfte deres faglige selvtillid og trivsel i skolen. Dermed får børnene kompetencerne til at gennemføre en ungdomsuddannelse og bedre mulighed for at komme godt videre i livet. 

Vi ved, at børn ikke lærer ens. Derfor er vores læringscaféer baseret på alternativ læring, lektiehjælp og leg. Vi fokuserer på at skabe tillidsfulde relationer mellem børnene og de frivillige, så børnene vender faglige og personlige fiaskoer til succesoplevelser.

Ja, jeg vil gerne høre mere om et skolesamarbejde.

 

Læs mere om Mod på Skolelivet – vores partnerskab med Egmont Fonden