Bliv projektleder for Lektievenner

Hjælp udsatte børn, der er bagud i skolen, udvid dit netværk og få ledelseserfaring. Bliv frivillig projektleder for Lektievenner.

 

Lav selvtillid, dårlig trivsel eller faglige problemer – nogle børn har brug for mere hjælp, end de kan få i skolen. Derfor tilbyder Red Barnet Ungdom børn med store problemer i skolen en frivillig Lektieven, der hver uge laver lektier med barnet i barnets hjem. Du kan være med til at hjælpe disse børn med at knække koden til andengradsligninger og engelske verber – og ovenikøbet få solid ledelseserfaring. Bliv frivillig leder af projektet Lektievenner i din by!

Som projektleder i Lektievenner indgår du i et dynamiske team med 1-2 andre projektledere, som sammen har ledelsesansvar for projektet og gruppen af frivillige. Det bliver blandt andet din opgave, at sikre at de frivillige og børnene trives i projektet, og at projektets målsætninger opnås.

 

♥ JA, JEG VIL GERNE VÆRE FRIVILLIG!

Du skal være mellem 18 og 29 år for at blive projektleder i Red Barnet Ungdoms projekt Lektievenner. Derudover skal du være medlem af foreningen (pris 150 kr. pr. år) . Du forventes at kunne arbejde frivilligt ca. 10 timer om måneden og at du kan binde dig i 1 år.