Benjamin Rudman

Næstformand

Tlf.: 50354128
Mail: br@redbarnetungdom.dk

Alder: 28 år

By: København Ø

Beskæftigelse: Fuldmægtig i Rigsrevisionen

Hvorfor Red Barnet Ungdom?

Red Barnet Ungdom er bare en fed organisation at være en del af. Alle bidrager i fællesskab med det de kan og arbejder med en masse vigtige projekter, eksempelvis venskabsgrupper for flytninge. Det er motiverende at være en del af.

Jeg kom lidt tilfældigt ind i Red Barnet Ungdom. Tilbage i 2017 ledte jeg efter steder, hvor jeg kunne være frivillig og her faldt jeg over Red Barnet Ungdom. Siden da har jeg været koordinator, projektleder, lokalformand og nu bestyrelsesmedlem. Og det har alt sammen været sjovt – så sandheden er nok, at jeg er frivillig i RBU af mere eller mindre selviske årsager.

Yndlingsøjeblikke som frivillig

Der er flere! Et yndlingsøjeblik er fra februar 2023, hvor jeg fulgte en pige hjem efter et venskabsgruppe-arrangement. Hun valgte at gå baglæns hele vejen – fordi… – Det var bare den klart fedeste måde at gøre det på. Et andet yndlingsminde er, fra da jeg var koordinator for projektet Barnets Ven på Vestegnen, hvor jeg var med på mange matchmøder – Det var unikt at opleve, når den connection, rollemodellen og barnet havde, faldt i hak så snart vi kom ind af døren.