Oskar Krogh

Bestyrelsesmedlem

Tlf.: 20 34 76 99
Mail:  oskar.k.krogh@redbarnetungdom.dk

Alder: 25 år
By: Aalborg
Beskæftigelse: Kandidatstuderende i Robotteknologi på Aalborg Universitet.

Hvorfor RBU?

Jeg endte i RBU ved lidt af et tilfælde, da jeg for tre år siden flyttede til Aalborg og så et opslag fra en læringscafé. Her startede jeg som menig frivillig og blev hurtigt mere og mere engageret i foreningen. Jeg fortsatte i RBU fordi jeg mener at alle børn skal behandles ordentligt, uagtet hvad der foregår i ”de voksnes verden”, og jeg kan se, at de projekter og aktiviteter vi har, gør en forskel for børn og unge.

Yndlingsøjeblikke som frivillig/frivillig leder:

Jeg har rigtigt mange dejlige minder fra mit arbejde i RBU, både med børnene i læringscaféen og med de andre frivillige. I læringscaféen har jeg altid sat stor pris på, at se den ro som børnene oplevede, når det sidste flueben blev sat og de har kunnet konstatere, at ugens lektier var lavet til tiden. For nogen er det en selvfølge og en lille ting, at lektierne bliver lavet til tiden og at sine forældre altid kan hjælpe, men det er det ikke for alle. Derfor har det altid været til stor glæde for mig, at bidrage med den smule ekstra, så de børn der har brug for det, kan få den ekstra hjælp der gør at de har styr på deres lektier.
Sammen med de andre frivillige har jeg haft nogle super hyggelige ture til bl.a. uddannelsesdage i Aarhus.  Dagene er altid startet med en lidt tidlig togtur, men med kaffe på kanden, lidt snacks og et spil kort, har det altid været super hyggeligt og noget, vi har set tilbage på efterfølgende.