Pernille Bruun Madsen

Bestyrelsesmedlem

Tlf.: 22 82 68 28
Mail: pernillebm@redbarnetungdom.dk

E-mail: pernillebm@redbarnetungdom.dk
Telefon: 22 82 68 28
Alder: 29
By: København
Beskæftigelse: Kampagnemedabejder for Modstrøm, elevorganisationen for unge på og omkring FGU samt PhD studerende

Hvorfor RBU?

Fordi jeg gerne vil kæmpe for børn og unges rettigheder samt muligheder i livet. Det er for mig noget af det vigtigste og en kæmpe hjertesag. Jeg vil gerne arbejde med at sikre, at RBU bliver ved med at udvikle sig i den rigtige retning. 

RBU er for mig en organisation med nogle unikke og meget værdifulde tilgange, som jeg gerne vil være med til at videreføre.

Jeg mener, at det er vigtigt, at børn og unges interesser bliver varetaget. Det er vigtigt, at der bliver skabt tilbud, der kan hjælpe både fagligt og socialt. RBU som organisation skaber sådanne tilbud for børn og unge. Det er vigtigt at anerkende hinanden på tværs af alle aldersgrupper, både børn og unge, men også de frivillige

Yndlingsøjeblikke som frivillig/frivillig leder:

Mit seneste yndlingsøjeblik er, at opleve hvordan folk får et blik af genkendelse, når man nævner RBU. Folk ved hvem vi er og hvad vi står på. At møde folk, der uden videre spørgsmål forstår, hvorfor man er en del af RBU er en virkelig fed oplevelse og er blandt andet en kæmpe stor motivationsfaktor for at være en del af RBU.