Job i RBU

Tak fordi du overvejer at arbejde hos os! Her finder du ledige jobs og praktikstillinger i Red Barnet Ungdom.

 

jobsite

København


Kommunikationskonsulent søges til barselsvikariat

Har du en bred kommunikativ faglighed særligt indenfor digitale medier? Er du ansvarsfuld og i stand til at bevare overblikket i en travl og omskiftelig hverdag? Og brænder du for kommunikere, så det motiverer og fastholder unge i det frivillige arbejde? Så læs videre!
⇒ Læs mere om stillingen her

Organisationskonsulent (studentermedhjælper) til tiltrædelse snarest

Er du ”vokset op” i foreningslivet/organisationsverdenen? Kan du navigere så træfsikkert i vedtægter, bestyrelsesmøder og beslutningsprocesser, at du kan hjælpe andre til at kunne det samme? Og kan du tilslutte dig Red Barnet Ungdoms formål og værdier? Så er du måske den vi søger!
⇒ Læs mere om stillingen her

Praktikant til rollemodelprojektet Barnets Ven 

Vil du have erfaring med socialt udviklingsarbejde for udsatte og ensomme børn? Er du initiativrig, og har du lyst til at arbejde med unge, engagerede frivillige? Så er du måske den, vi leder efter!
⇒ Læs mere om stillingen her

Praktikant til læringsindsats for udsatte børn

Interesserer du dig for unge frivilliges arbejde med udsatte børns læring og trivsel? Synes du, at alle børn har ret til en uddannelse? Og er du sulten på erfaringer med projekt- og organisationsarbejde? Så er du måske den, vi leder efter!
⇒ Læs mere om stillingen her

Aarhus


Praktikant til rollemodelprojektet Barnets Ven i Jylland

Vil du have erfaring med socialt udviklingsarbejde for udsatte børn? Er du initiativrig, og har du lyst til at arbejde med unge, engagerede frivillige? Så er du måske den, vi leder efter!
⇒ Læs mere om stillingen her

Aalborg


Ingen ledige stillinger

Odense


Ingen ledige stillinger

Menu