Job i Red Barnet Ungdom

Tak for, at du overvejer at søge et job i Red Barnet Ungdom.

Her finder du ledige stillinger i Red Barnet Ungdom

Kunne du tænke dig et job i Red Barnet Ungdom og være med til at gøre en forskel for sårbare børn og unge? 

Vi slår løbende stillinger op på vores hjemmeside samt på vores LinkedIn. Følg vores LinkedIn, hvis du vil holde dig opdateret om nye stillinger.


Praktik i Red Barnet Ungdom

Praktikstillinger bliver slået op i foråret og efteråret. På siden finder du både jobopslag til vores sekretariater i København og i Aarhus. 

Stillinger i København:

Praktikant til rollemodelprojektet Barnets Ven i efteråret 2021:
Vil du være med
 til at forbedre vilkårene for udsatte børn i DanmarkEr du struktureret, og vil du arbejde med unge engagerede frivillige? Vi søger en praktikant i København i efterårssemestret til vores rollemodelprojekt Barnets Ven.
Læs mere her. 

Praktikant til flygtningeindsatsen Børn på Flugt i efteråret 2021:
Er du interesseret i at arbejde med engagerede frivillige, og vil du være med til at gøre en forskel for børn med flygtningebaggrund? Vi søger en praktikant i København i efterårssemestret til vores indsats for Børn på Flugt.
Læs mere her.

Praktikanter til læringsindsatsen Mod på Skolelivet i efteråret 2021:
Brænder du for at gøre en forskel for fagligt og socialt udfordrede elever i folkeskolen? Vi søger to praktikanter i København i efterårssemestret til vores læringsindsats Mod på Skolelivet.
Læs mere her.

Kommunikationspraktikant i efteråret 2021:
Vil du arbejde strategisk og praktisk med kommunikation? Og vil du blive en endnu skarpere kommunikatør samtidig med, at du styrker sårbare og udsatte børns stemmer? Vi søger en kommunikationspraktikant i København i efterårssemesteret.
Læs mere her.

Praktikant til administrationen i efteråret 2021:
Vil du være med til at sikre en smidig drift af en stor og levende ungdomsorganisation? Kan du have flere bolde i luften, og er du god til at prioritere din tid? Vi søger en praktikant til administrationen i København i efterårssemesteret.
Læs mere her.

 

Stillinger i Aarhus:

Praktikant til rollemodelprojektet Barnets Ven i efteråret 2021:
Vil du være med til at forbedre vilkårene for udsatte børn i DanmarkEr du struktureret, og vil du arbejde med unge engagerede frivillige? Vi søger en praktikant i Aarhus i efterårssemestret til vores rollemodelprojekt Barnets Ven. 
Læs mere her.

Praktikant til flygtningeindsatsen Børn på Flugt i efteråret 2021:
Er du interesseret i at arbejde med engagerede frivillige, og vil du være med til at gøre en forskel for børn med flygtningebaggrund? Vi søger en praktikant i Aarhus i efterårssemestret til vores indsats for Børn på Flugt.
Læs mere her.

Praktikant til læringsindsatsen Mod på Skolelivet i efteråret 2021:
Brænder du for at gøre en forskel for fagligt og socialt udfordrede elever i folkeskolen? Vi søger en praktikant i Aarhus i efterårssemestret til vores læringsindsats Mod på Skolelivet.
Læs mere her.

Frivilligt arbejde

Red Barnet Ungdom søger løbende frivillige til vores projekter over hele landet. Ønsker du at være frivillig i Red Barnet Ungdom, så kan du læse mere her.