Benjamin Frimand-Meier

benjamin

Benjamin Frimand-Meier
Bestyrelsesmedlem

E-mail: benjamin@redbarnetungdom.dk
Telefon: 28 25 10 05
Alder: 26
By: København NV

Beskæftigelse:
Jeg læser en kandidat i Internationale Udviklingsstudier og Globale Studier på Roskilde Universitet. Derudover er jeg pt. i praktik på den danske ambassade i Kathmandu, men arbejder ellers som studentermedhjælper i Udenrigsministeriet.

Hvorfor RBU?
Jeg mener, at vi alle har et ansvar for at give børn de bedste forudsætninger for at udvikle sig og for at give dem værktøjerne til at skabe sig en god tilværelse. Dét er for mig kernen i Red Barnet Ungdom, og vi skal løfte det ansvar ved at arbejde for og med rettighederne fra Børnekonventionen.

Yndlingsøjeblik som frivillig:
Mit yndlingsøjeblik i RBU er ikke et enkelt øjeblik. Det er alle de øjeblikke hvor alle frivillige er trætte, men holder øjne på målet og trækker de sidste ressourcer ud af sig. Det har været, når vi i Eventgruppen skulle være opfindsomme efter en lang dag eller når vi i bestyrelsen sidder i et mødelokale sidst på dagen, hvor alle er trætte, men alligevel skal prøve at være både kreative og konstruktive. Gang på gang har jeg set, hvad vi som frivillige kan opnå pga. vores fælles mål. Hver gang jeg mærker dét engagement, bliver jeg glad.

Menu