Stine Borring Alkert

stine

 

Stine Borring Alkert
Kasserer  

E-mail: alkert@redbarnetungdom.dk
Tlf.nr.: 51 86 96 69
Alder: 22
By: Randers

Beskæftigelse:
Til daglig studerer jeg historie på Aarhus Universitet

Hvorfor RBU?
Jeg blev frivillig i Red Barnet Ungdom i 2012 og har siden dengang været aktiv frivilligleder i organisationen. I knap fire år har jeg været lokalformand i RBU’s lokalforening i Randers, to år har jeg brugt som projektleder i antimobningsprojektet MobSquad, og derudover har jeg været aktiv frivillig i ét af RBU’s asylprojekter. Jeg har set hvor stor en forskel, vi gør ude i projekterne for de børn, som har allermest brug for det – og det er noget der er værd at kæmpe videre for!
Jeg valgte at blive frivillig i netop denne organisation, da RBU med deres fantastiske arbejde sætter fokus på kendskabet til børns rettigheder og Børnekonventionen – både hos voksne, men i særdeleshed også hos børnene selv. RBU giver børn et frirum i hverdagen, giver dem mulighed for at lære nye ting og for at blive bekendt med deres egne rettigheder.

Ynglingsøjeblikke som frivillig/frivillig leder:
Når man står i en 5. klasse og oplever, at en 11-årig pige kommer op til én og fortæller, at hun efter vores besøg valgte at gå hen og sige stop til nogle børn, som mobbede et andet barn på legepladsen, så ved man, at det arbejde, vi udfører, har en kæmpe betydning – både for den 11-årige mobbestopper, men især for alle de børn, der er udsat for mobning og som har brug for en hjælpende hånd.
Som en del af lokalforeningsbestyrelsesarbejdet har det altid været en stor oplevelse at være sammen med de andre LF-medlemmer. Her får man et indblik i, hvor stor en indsats de mange frivillige gør hver eneste dag i kampen for børns rettigheder, hvor meget hver enkel person brænder for det arbejde, vi udfører, samt hvor stor en forskel vi gør, når vi arbejder sammen!

 

Menu