Randers

Red Barnet Ungdom Randers

I Red Barnet Ungdom Randers arbejder vi engageret og hårdt for at gøre en forskel for børn og unge på Red Barnet Ungdoms indsatsområder. I vores børneklub og Barnets Ven gør de mange frivillige en stor indsats for at give børn og unge en bedre og nemmere hverdag med gode fællesskaber. Med vores fokus på etablering og udvikling af nye projekter, kan vi med glæde sige, at flere gode projekter er på vej, hvor flere gode frivillige hænder kan gøre gavn. Find os på Facebook og hold dig opdateret på, hvad der rører sig hos os.

I bestyrelsen ligger vi vægt på at drive en lokalforening med omtanke og med børnenes bedste for øje. Vores mission er at udbrede vores tilbud til flest mulige i lokalområdet og at gøre dette med en stærk gruppe af frivillige, som trives godt med hinanden og ønsker hinandens sociale selskab.

Vi har altid plads til en engageret hånd ekstra, så tøv endelig ikke med at kontakte os såfremt, du har lyst til at videre mere om vores arbejde og projekter i Red Barnet Ungdom Randers.


Kontakt lokalbestyrelsen: