Amager

Red Barnet Ungdoms lokalforening Amager

I Red Barnet Ungdom Amager arbejder vi engageret og hårdt på at gøre en forskel for børn og unge, med fokus på Red Barnet Ungdoms indsatsområder. Red Barnet Ungdom Amager er en lille lokalforening med vokseværk. I dag har vi 80+ aktive frivillige tilknyttede, som arbejder flittigt på at hjælpe børn og unge på Amager.

Vores projekter

På nuværende tidspunkt dækker vores projekter over uddannelse og fritid, herunder læringscaféer og Barnets Ven for børn i seks til 12-års alderen. Her yder mange af vores dedikerede frivillige en kæmpe indsats for at skabe en bedre og nemmere hverdag for børn, fyldt med gode fællesskaber og positive oplevelser. På baggrund af vellykket etablering og udvikling af nye projekter, kan vi med glæde sige, at flere bæredygtige projekter er på vej. Flere frivillige hjælpende hænder kan derfor gøre stor gavn, og vil være meget kærkomne.

Vi lægger vægt på at drive lokalforeningen med omtanke, og skabe de bedst mulige rammer for børn gennem tryghed, omsorg, et klap på skulderen, støtte samt gode oplevelser. Vores mission er fortsat at lave aktiviteter, som skaber stabile ståsteder for børnene i deres videreudvikling, læring og tilknytning til andre mennesker.

Vi ønsker derfor at udbrede vores tilbud til flest mulige i lokalområdet, og fortsat gøre dette med en stærk gruppe af frivillige, som trives godt med hinanden, og ønsker hinandens sociale selskab. Derudover elsker vi i Red Barnet Ungdom Amager at fejre frivilligheden, og at give vores medfrivillige en STOR TAK for den kæmpe indsats, de lægger for dagen i mødet med andre frivillige på tværs af aktiviteter. Hvis du vil være frivillig, så kan du melde dig her.

Ønsker du også at gøre en forskel, og vil du være med på holdet som frivillig?

Vi søger altid friske frivillige til at være en del af holdet og hjælpe udsatte børn unge i fællesskab med andre engagerede unge. Find os på Facebook og Instagram og hold dig opdateret om, hvad der sker hos os. Her kan du løbende følge med i forskellige projekter og sociale arrangementer for frivillige.


Kontakt lokalbestyrelsen: