KOMMUNIKATIONSPRAKTIKANT TIL SPÆNDENDE STILLING – FORÅRET 2024

Ønsker du praktisk erfaring med strategisk, taktisk og kreativ kommunikation, og vil du arbejde i et ungt miljø med fart på?  Vil du have et meningsfuldt praktikforløb og gøre en forskel for børn og unges rettigheder? Så er det dig, vi leder efter. 

Vi tilbyder en praktikplads med højt humør, hvor du får både indflydelse og ansvar. Det betyder også, at du har mulighed for at udvælge og arbejde med opgaver, som du brænder for at lære endnu mere om.

Red Barnet Ungdom søger en initiativrig praktikant til vores kommunikationsafdeling på sekretariatet i København fra den 1. februar 2023. Som kommunikationspraktikant vil du bistå kommunikationsafdelingen med at producere skriftligt og visuelt indhold til Red Barnet Ungdoms mange platforme. Du skal have mod på at rapportere fra asylcentre, og føle dig tryg ved at skulle interviewe frivillige og udsatte børn. Du får desuden mulighed for at bistå kommunikationsafdelingen med presse- og kampagnearbejde samt udarbejdelse af strategiske kommunikationsopgaver og -analyser.

Ansøgningsfristen er d. 22. oktober, men vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din afsted hurtigst muligt. Vær opmærksom på at der afholdes løbende samtaler.

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER VIL VÆRE: 

 • Produktion af indhold til nyhedsbreve, sociale medier og andre platforme
 • Journalistisk feltarbejde
 • Bistå til udarbejdelse af kommunikationsstrategier og -analyser
 • Producere informationsmateriale til frivillige og medlemmer
 • Assistere med kampagnearbejde
 • Og alle mulige andre typer opgaver, som løber igennem et energisk kontor i en dynamisk afdeling

DINE KVALIFIKATIONER: 

 • Du er i gang med en uddannelse, der giver dig mulighed for at få praktikken meritoverført
 • Du læser kommunikation, dansk, medievidenskab, retorik eller lignende
 • Du skriver fejlfrit og levende
 • Du er initiativrig, kan arbejde selvstændigt og evner at samarbejde med mange forskellige mennesker.
 • Som person er du struktureret, imødekommende og har overblik
 • Du er anerkendende i din tilgang til frivillige og kolleger og ser værdien i inddragende processer
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring med tekstproduktion og/eller visuelle medier.

VI TILBYDER: 

 • Selvstændige og udfordrende arbejdsopgaver, og et stort ansvar
 • Muligheden for at udvikle din kommunikationsfaglighed bredt
 • Sjovt og energisk arbejde i et ungt, dynamisk og socialt miljø.

OM RED BARNET UNGDOM
Red Barnet Ungdom er en selvstændig ungdomsorganisation, der arbejder for, at børn og unges rettigheder i Danmark bliver taget alvorligt. Red Barnet Ungdom har ca. 5.000 medlemmer og omkring 1.250 aktive frivillige mellem 15 og 30 år. Læs mere på www.redbarnetungdom.dk.

PRAKTISK INFO 
Praktikstillingen er 30-37 timer om ugen, som foregår på Red Barnet Ungdoms sekretariat i København. Vi er fleksible, hvis du har studiemæssige forpligtelser under praktikken og eksamen. Vi forventer, at du er fleksibel ift. weekend- og aftenarbejde. Praktikstillingen er ulønnet.

Der vil være en grundig introduktion af arbejdsopgaver i forbindelse med din praktik. Vi indhenter børneattester på alle medarbejdere i Red Barnet Ungdom, og stillingen er til enhver tid betinget af en anmærkningsfri børneattest.

PRAKTIKPERIODEN 
Starter onsdag den 31. januar 2024 og slutter fredag den 21. juni 2024. Der er fælles introdag for praktikanter den 1. februar. Begge dage foregår i København. Bemærk at datoerne og længden for praktikperioden er vejledende og kan ændres.

SØG JOBBET
Indsend navn, en kortfattet ansøgning, kontaktinformationer, CV og gerne eksempler på tekstproduktioner i en samlet pdf-fil til: ansoegning@redbarnetungdom.dk. Skriv ”Kommunikationspraktikant” i emnefeltet.

Red Barnet Ungdom ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen – uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

Ansøgningsfrist: Send din ansøgning senest søndag den 22. oktober.  Samtaler afholdes løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt seniorkonsulent for kommunikation, Mikkel Messell, tlf 51 96 56 28 eller e-mail: ms@redbarnetungdom.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!