VELKOMSTPHONER TIL VORES BØRN PÅ FLUGT- OG LÆRINGSINDSATS I KØBENHAVN

Er du struktureret, og kan du skabe motivation og engagement over telefonen? Kan du forestille dig at have den første kontakt med unge engagerede frivillige? Er du interesseret i et fleksibelt job i en organisation, du kan være stolt af?  Så er du måske den, vi er på udkig efter!

Red Barnet Ungdom søger en velkomstphoner til vores sekretariat i København, der kan indgå i arbejdet med vores indsatser for børn og unge på lærings- og flygtningeområdet. Som velkomstphoner vil du være en vigtig del af opstartsprocessen for nye frivillige i alderen 15 til 30 år ved at sørge for, at de får en god og varm velkomst.

Du kommer til at arbejde sammen med en af Red Barnet Ungdoms projektkonsulenter, og du vil derudover samarbejde og koordinere med en anden velkomstphoner på kontoret i København.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Telefonisk velkomst og introduktion til nye frivillige.
  • Matche unge frivillige med på Lærings- og Børn på Flugt indsatserne
  • Administrative opgaver, som eksempelvis registrering af frivillige.

Dine kvalifikationer:

  • Din uddannelsesmæssige baggrund er mindre vigtig, mens din evne til at kunne tale med alle slags mennesker er altafgørende.
  • Du er anerkendende og imødekommende i din tilgang til frivillige og kolleger.
  • Du er struktureret og trives med selvstændigt arbejde med afgrænsede opgaver.
  • Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med telemarketing eller i et analysebureau.

Vi tilbyder:

  • Et fleksibelt arbejde i en organisation, du kan være stolt af.
  • En hverdag, hvor du dagligt er i kontakt med unge, engagerede frivillige fra hele landet

OM RED BARNET UNGDOM:

Red Barnet Ungdom er en selvstændig ungdomsorganisation, der arbejder for, at børn og unges rettigheder i Danmark bliver taget alvorligt. Red Barnet Ungdom har ca. 4.500 medlemmer og omkring 1.100 aktive frivillige mellem 15 og 30 år. Læs mere på www.redbarnetungdom.dk.

PRAKTISK INFO

Stillingen lyder på 8-15 timer ugentligt med opstart snarest muligt. Endelig timer aftales nærmere med din

leder. Arbejdstiden er fleksibel, men vil primært ligge i tidsrummet 15.30 til 21.00.  Der vil være perioder med større mængder af arbejdsopgaver end andre. Fleksibilitet i forhold til dette forventes.

Lønnen er 139,55 kr./time eksklusiv feriepenge. Vi er fleksible, hvis du i perioder har brug for at tilrettelægge dit arbejde i forhold til studiemæssige forpligtelser som eksamensperioder.

Du vil referere til en programleder på læringsområdet, og der vil være en grundig introduktion af arbejdsopgaver i forbindelse med din tiltrædelse.

Ansøgningsprocedure: Kortfattet ansøgning og cv sendes i en samlet pdf-fil til: ansoegning@redbarnetungdom.dk. Husk, at skriv ”Velkomstphoner København” i emnefeltet på din mail.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Louise Christiansen på louise@redbarnetungdom.dk.

Vi opfordrer alle uanset køn, alder og etnicitet til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist: søndag den 24. marts 2024.

Red Barnet Ungdom ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen – uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion og alder.

Vi glæder os til at høre fra dig.