Job i Red Barnet Ungdom

Her finder du ledige stillinger i Red Barnet Ungdom

Ledige stillinger

København:

Juniorprojektkonsulent til Red Barnet Ungdoms kommunikationsafdeling, 15 timer om ugen (studentermedarbejder)
Har du talent for at lave stærkt content til sociale medier? Vil du være med til at engagere tusindvis af danske unge til at skabe en verden, hvor alle børn og unge har tiltro til sig selv, hinanden og fremtiden? Så er du måske Red Barnet Ungdoms kommende juniorprojektkonsulent. Stillingen er en studentermedarbejderstilling. Se opslaget her.

Studentermedarbejder til it & webudvikling
Er du god til at programmere? Er du systematisk og evner du at arbejde selvstændigt? Og har du en interesse i løbende at forbedre it-infrastrukturen i en ungdomsorganisation? Så er du måske den, vi er på udkig efter. Se opslaget her.

Aarhus:

Der bliver løbende opslået jobstillinger.

Praktikstillinger

Har du planer om praktik i foråret 2023? Og har du lyst til at bruge din praktikperiode på at arbejde for børn og unges rettigheder? Så synes vi du skal give vores forskellige stillinger et kig.

København:

Praktikant på Børn på flugt

Praktikant på Barnets Ven

Praktikant på Læringsindsatsen

Aarhus: 

Praktikant på Børn på flugt

 


Følg os på LinkedIn

Vi slår løbende stillinger op på vores hjemmeside samt på vores LinkedIn. Følg vores LinkedIn, hvis du vil holde dig opdateret om nye stillinger.

Frivilligt arbejde

Red Barnet Ungdom søger løbende frivillige til vores projekter over hele landet. Ønsker du at være frivillig i Red Barnet Ungdom, så kan du læse mere her.