Julie Würtz

julie_w_web

Julie Würtz
Bestyrelsesmedlem

E-mail: julie.wurtz@redbarnetungdom.dk
Tlf.nr.: 21 23 04 44
Alder: 22
By: Aalborg

Beskæftigelse:
Jeg studerer sociologi på femte semester på Aalborg Universitet. Derudover er jeg frivillig projektleder på Barnets Ven.

Hvorfor RBU?
Fordi Red Barnet Ungdom bidrager til at imødekomme børn på en respektfuld og anerkendende måde, hvor deres perspektiver på verden rent faktisk bliver taget seriøst. Red Barnet Ungdom faciliterer fantastiske rammer for at udføre frivilligt arbejde, og skaber et centralt fællesskab, der i sig selv kan være en drivkraft. Med værdier som anerkendelse og inddragelse af børnenes interesser, er dette på alle måder i overensstemmelse med mine egne, hvorfor jeg hele tiden bliver bekræftet i, at RBU er det helt rette sted for mig at kunne gøre en aktiv forskel, for at gøre verden til et mere børnevenligt sted.

Yndlingsøjeblikke som frivillig/frivillig leder:
Når jeg er ude som projektleder med Barnets Ven, og ser når rollemodellen og barnet møder hinanden, bliver jeg hver gang bekræftet i, hvorfor jeg ønsker at være frivillig i RBU. At opleve glæden fra barnet ved at få en mulighed for at sætte dagsordenen, samt bekræftelsen fra forældrene, at RBU har gjort en forskel i deres hverdag, er enormt inspirerende. Hver gang jeg går fra et møde med de frivillige rollemodeller, bliver jeg bekræftet i, at med ildsjæle som disse, er der håb for, at vi kan gøre en forskel for børn, der ikke har haft de bedste forudsætninger i livet.