HR- og kommunikationsudvalget – Red Barnet Ungdom Aarhus

HR- og kommunikationsudvalget består af en masse frivillige, som brænder for kommunikation, planlægning, frivillig pleje, sociale -og faglige arrangementer og meget mere.

 

Som frivillig i HR- og kommunikationsudvalget får du mulighed for at opbygge kompetencer inden for administrative og kommunikative opgaver i en stor frivillig organisation. Du får et meningsfuldt frivilligt job, der med sikkerhed udvider dit netværk.

I HR- & kommunikationsudvalget i Aarhus kan du være med til at udarbejde den eksterne og interne kommunikation i Red Barnet Ungdom Aarhus. Her får du blandt andet mulighed for at skabe opmærksomhed om Red Barnet Ungdom på de sociale medier.

HR- & kommunikationsudvalget sikrer også det sociale sammenhold i hele organisationen gennem sociale arrangementer som blandt andet julefrokosten, sommerfesten, brætspilsaftener og meget mere.

Du kommer også til at stå for planlægning af temaaftener, der skal gøre de frivillige klogere på bestemte temaer som for eksempel konflikthåndtering og psykisk sårbarhed, som er med til at udvikle og styrke de frivilliges kompetencer.

Hvis du vil vide mere om HR- og kommunikationsudvalget, så kontakt projektleder Frederik Christensen på hrkom@redbarnetungdom.dk.

Hjælp HR- og kommunikationsudvalget

Du kan også hjælpe HR- og kommunikationsudvalget ved at dele dine gode historier om dit frivillige arbejde i Red Barnet Ungdom. Vi vil nemlig gerne dele dine oplevelser, historier fra arrangementer og lignende til at skabe synlighed omkring Red Barnet Ungdom Aarhus.

Så hvis du skal holde et arrangement, gerne vil fremhæve de gode historier i dit projekt eller stille op til et interview til ”mød en RBU’er”, så tag endelig kontakt til HR-og kommunikationsudvalget.