Bliv lokalbestyrelsesmedlem

Vil du styrke børns rettigheder i dit lokalområde, og samtidig få værdifuld erfaring på CV’et? Tilmeld dig og få mere information om at blive medlem af din lokalbestyrelse her!

lokalbest

Red Barnet Ungdom arbejder for, at alle børn har tid til leg, udvikling, læring og uddannelse i dit lokalområde. Det er lokal bestyrelsens ansvar at beslutte, hvilken projekter der er brug for blandt udsatte børn i din kommune og sikre, at de eksisterende projekter kører efter planen. Samtidig arbejder lokalbestyrelsen for, at inddrage frivillige og medlemmer i det børnepolitiske arbejde. Lige nu mangler vi engagerede unge til lokalbestyrelsen i dit område.

Som medlem af Red Barnet Ungdoms lokalbestyrelse sørger du for, at lokalforeningen vokser sig endnu større og stærkere. Din opgave er, sammen med resten af lokalbestyrelsen, at skabe opmærksomhed på Red Barnet Ungdoms kamp for børns rettigheder.

Som bestyrelsesmedlem i din lokalforening skal du være med til at sætte mål, lægge planer og være et bindeled mellem forskellige projekter og landsbestyrelsen. Det gør du bl.a. ved at holde møder med projekterne, være kontaktperson for projektlederne og informere landsbestyrelsen om, hvad de frivillige arbejder på.

Vi kan tilbyde dig værdifuld erfaring i ledelse, projektstyring, politisk- og strategisk arbejde. Og du vil kunne opbygge et stærkt socialt netværk med andre unge frivillige.

JA, jeg vil høre om at blive medlem af lokalbestyrelsen!

For at blive lokalbestyrelsesmedlem skal du være mellem 15-29 år og medlem i Red Barnet Ungdom (pris 150 kr. pr. år). Du kan blive medlem HER.

  Navn*

  Alder*

  Adresse*

  Postnr.*

  By*

  Telefonnr.*

  E-mail*

  * (skal udfyldes)