Klubber – KBH

Kære frivillige i Klubber,

Så er der snart uddannelsesdag for dig og dine medfrivillige! Tilmeld dig allerede nu!
Red Barnet Ungdoms uddannelsesdag er designet til at give dig de redskaber, du har brug for, for at komme godt fra start i dit frivillige arbejde og give dig ny inspiration.

Hvem kan deltage?
Uddannelsesdagen retter sig mod alle frivillige, men den er særlig vigtig for dig, der endnu ikke har deltaget på klub-sporet. 

Tilmelding

OBS:
Vær opmærksom på at klub-sporet, kan finde sted på Red Barnet Ungdom Sekretariats adresse, efter frokost, afhængigt af hvor mange deltagere der tilmelder sig. Du vil få af vide på selve dagen, hvor henne det vil blive afholdt.

Tid og sted

København 29 .September 2019 (deadline for tilmelding er søndag d. 22. september 2019)

  • Østerbrohuset, Århusgade 103, 2100 København Ø
  • Check-in 09.30

Det vejledende program for uddannelsesdagen

  • 09.30 – Check in: kaffe, the, vand og croissant
  • 10.00 – Velkommen v/ formand Stine Borring Alkert 
  • 10.20 – Derfor har Red Barnet Ungdom seje frivillige! Er du den sociale, kreative, eller velforberedte frivillige eller er du arbejdshesten? Find ud af, hvilken type frivillig du er, og lær de andre frivillige at kende.
  • 11.00 – Pause.
  • 11.15 – Spor: Børn på Flugt, Barnets Ven, Læringscaféer, Lektievenner, Lederuddannelse
  • 12.45 – Frokost
  • 13.15 – Undervisning på spor
  • 16.15-16.30 –  Afrunding (herunder evaluering) og udlevering af Red Barnet Ungdom T-shirt.

Afmelding
Uddannelsesdagen er en dag, som vi virkelig ser frem, og vi helt med på, at noget kan komme i vejen for, at du kan deltage. Husk at melde fra senest dagen før, det koster nemlig Red Barnet Ungdom 700 kr. hver gang nogen udebliver – og det kan vi vist godt blive enige om, at vi kan bruge til noget bedre.

Transport
Vi betaler din transport, såfremt du vælger den billigste offentlige transport. Husk at gemme din kvittering, da den skal sendes til Red Barnet Ungdom sammen med en udfyldt udgiftsafregningsblanket. Vi afholder både en uddannelsesdag i Århus og i København og du skal som udgangspunkt deltage i den uddannelsesdag, som du bor tættest på (med mindre andet er aftalt med sektretariatet). Du kan vælge at sende det til os med posten til Rosenørns Allé 12, 1634 København V, eller du kan sende det digitalt til udgifter@redbarnetungdom.dk.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til din uddannelse, så kontakt

Hvis du har praktiske spørgsmål omkring selve uddannelsesdagen, så kontakt Ryan på ryan@redbarnetungdom.dk
På dagen kan du få fat på os på 35 24 85 42

Vi glæder os til at se dig!